Jo veç Tuna si opinioniste, ja kush i bashkohet në skuadër të BBV

Tuna është një këngëtare e cila pëlqehet shumë nga publiku.

Ajo ka paralajmëruar projekte të reja, por paralelisht po merret edhe me angazhime tjera.

Këngëtarja nga Shkupi do të jetë opinioniste dhe bashkë me gazetarin nga Shqipëria, Olti Curri, por, kjo nuk është e tëra.

Tashmë po zbulohen edhe banorët e këtij Reality Show, teksa n’ZOOM ju pati dhënë 3 emra: Andi Artani, Bardhi dhe Fjolla Morina./nzoom

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *