Mjekët të mahnitur me këtë rast: Me vetëm 1 përqind shanse, 18-vjeçari ecën sërish pas para’lizës

Mjekët të mahnitur me këtë rast: Me vetëm 1 përqind shanse, 18-vjeçari ecën sërish pas para’lizës

Hedhja në ujë shkoi k’eq dhe 18-vjeçari Michael Wright u para’lizua nga beli e poshtë. Kishte vetëm 1 përqind shanse që të ecte sërish, por fati ishte me të dhe ia doli.

Në atë kohë, Michael Wright ishte 17-vjeç, kur mori pjesë në sfidën e hedhjes nga lartësia në ujin e akullt.

Hedhja shkoi k’eq dhe ai theu dy rruaza në qafë. O.peracioni zgjati më shumë se 4 orë. Fillimisht mezi lëvizte krahët dhe duart, ndërsa më pas nuk mundte t’i lëvizte fare.

Mjekët i thanë të riut se kishte vetëm 1 për qind mundësi të rikthehej në normalitet.

99 për qind e personave që pësojnë një frakturë të tillë, kalojnë të gjithë jetën në karrige me rrota.

Megjithatë, fatmirësisht për Michael Wright nuk ndodhi kështu. “Ishte një ditë e mrekullueshme, emocionale, sepse për një person të ri si Michael do të ishte mjaft e rëndë të humbiste funksione të tilla”, u shpreh Dr Chang.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *