Dikur quajtën si vajzën më të bukur në planet, shikoni se si duket aktualisht..

E quajtën si vajzën më të bukur në planet, shikoni se si duket aktualisht

E quajtën si vajzën më të bukur në planet, shikoni se si duket aktualisht
Për çdo prind, fëmijët e tyre janë më të dashurit që kanë dhe ata ndjehen krenarë të thellë ndaj tyre, por ka raste në të cilat ajo krenari ndonjëherë tregohet në një mënyrë që nuk konsiderohet më e mira, siç është ngarkimi i fotove të fëmijëve tanë vazhdimisht në rrjetet sociale.


Nëna e kësaj vajze të vogël, e shpallur më e bukura në botë, është kri tikuar shumë në rrjetet sociale pasi ndan foto të shumta të vajzës së saj në Instagram.

Ata ju tregojnë se ngarkimi i fotove të një vogëlushi është shumë i rrez.ikshëm kur nuk e dimë kush qëndron prapa ekranit të kompjuterit. Kështu dukej vajza e vogël kur u shpall më e bukura në botë: sico ne foto

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *