Lutja që duhet thënë 7 herë kur një person është i sëmurë që të shërohet!

Hoxhë Ahmed Kalaja aktualisht është Imam dhe ligjërues Hatib i një prej xhamive më të mëdha të Tironës, anëtar i Këshillit të Myftinisë së Tiranës për më shumë 10 vite radhazi si dhe iniciator i shumë aktiviteteve fetare e socio-kulturore brenda dhe jashtë vendit. Ai shfaqet herë pas here edhe në kanale të ndryshme televizive.

Në opinionin kosovar ai u bë i njohur me Peticionin për Pavarësinë e Kosovës, drejtuar vendeve te Konferencës Islamike; OKI. Peticion, i cili kishte gjetur mbështjetje edhe firmosur nga 52 000 qytetarë te te gjitha kategorive madje edhe e gjithë kjo vetëm në dy javë.
Lutja që duhet thënë 7 herë kur një person është i sëmurë që të shërohet!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *