Pema që po çmend shqiptarët! Askush nuk ia di emrin.Të Rrall janë ato kush e di / sNuk e zbulojn dot emrin, fruti që i çmendi të gjithë kohët e fundit..

Rrall kush e di / Nuk e gjenj dot emrin, fruti që i çmendi të gjithë
Një foto e publikuar në rrjete sociale me mbishkrimin “Kush më thotë çfarë fruti është”, ka hasur në një varg reagimesh në Facebook.
Bëhet fjalë për një pemë e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë.
Autori ka dashur të saktësojë llojin e frutit dhe në profilin e tij kanë vërshuar qindra komente.

Rrall kush e di / Nuk e gjenj dot emrin, fruti që i çmendi të gjithë
Nuk e gjenj dot emrin, fruti që i çmendi të gjithë

Dy foto të publikuara nga faqja “Gramshi tek ju” me mbishkrimin “Kush më thotë çfarë fruti është”, ka hasur në një varg reagimesh në rrjetin s ocial F acebook.

Bëhet fjalë për një pemë e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë. Autori ka dashur të saktësojë llojin e frutit dhe në profilin e tij kanë vërshuar qindra komente. Qytetarët kanë mendime të ndryshme. Disa shprehen se ajo është një kumbull e eg ër, të tjerë shkruajnë se ajo është një kulumri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *