Burri që kuroi diabetin pa asnjë mjekim, vetëm me këtë recetë!

Burri që kuroi dia betin pa asnjë mjekim, vetëm me këtë recetë!Kjo histori përfshin një burrë që e kapërceu këtë sëm undje pa përdorur asnje trajtim apo medikament. Ai u diagnostikua në vitin 2011 dhe diagnoza deklaroi se ai duhej të merrte insulinë dhe pilula për të trajtuar diabetin.

Por ai mori rezultate më të mahnitshme me një ilaç natyral që e bëri vetë për trajtimin e dia betit.Ai gjithashtu filloi te ndryshonte dhe dieten e tij.Filloi të hante vetëm perime dhe fruta të papërpunuara dhe të papjekura.Pas konsumimit të këtij ilaçi dhe ndryshimit të dietës së tij ai hoqi nivelet e sheqerit në gjak dhe humbi shumë peshë dhe papritur gjithçka në sistemin e tij ishte e balancuar. Ai nuk kishte më nevojë për insulinë apo ilace te tjera.

Këtu është një recetë e rëndësishme që vjen nga eksperimentimi i tij me smoothies dhe lëngje që mund të përmirësojnë gjendjen e diabetit.Përbërësit:2 banane,5 kivi,2 mollë,1 grusht kafe,500ml ujë.Metoda:Lajini ,qeroni dhe pritini ne copa te vogla te gjitha frutat e mesiperme.Hidhini ne blender derisa te formohet lengu juaj. Pini këtë pije tërësisht në stomak bosh në mëngjes dhe gjatë ditës konsumoni fruta dhe perime të freskëta duke i kombinuar ato edhe neper sallata.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *