Kjo është Menyra qe do te ndihmoj zonjat e shtëpise në hekurosjen e rrobave, fusni në lavatriçe 2-3 kuba..

Nëse nuk keni shumë kohë, por duhet të vishni rroba të hekurosura e pastruara mirë, atëherë ekziston një truk i thjeshtë që nuk kërkon të shpenzoni shumë minuta për t’i hekurosur rrobat.

Thjesht duke vendosur 2-3 kuba akulli në lafatriçe në temperaturë të lartë, dhe rrudhat në rroba largohen.

Por, si funksionon ky truk?

Cdo gje ndodh kur akulli shkrihet nga nxehtësia e lavatriçes dhe shndërrohet në ujë e pastaj në avull, duke e kryer të njëjtën punë që do ta kishte kryer edhe hekuri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *