Kjo metode Pastron mushkëritë në vetëm 3 ditë : Kura e cila po përdoret edhe për problemet e fytit dhe gjithashtu

Nëse jeni duke kërkuar për një recetë natyrale për të lu ftuar kollën, bronkitin dhe pneumoninë, mund të jeni i sigurt se keni gjetur një të shkëlqyer. Shurupi i qepës është një il. aç i vjetër në shtëpi që trajton me sukses probleme të ndryshme të frymëmarrjes.

Në përbërjen e tij, subst ancat e nxjerra nga qepa duken të përqendruara. Dhe kjo është ajo që e bën atë një anti-inflamator dhe antiv iral të fuqishëm natyral, i cili punon në mënyrë efektive kundër kollës, gë lbazës, ngjirjes së zërit, problemeve të fytit dhe gjithashtu mund të përdoret për të ndihmuar në trajtimin e bronkitit dhe pneumonisë.

Prisni qepën në feta. Vendosni këto feta në një tenxhere të madhe, duke rregulluar: një fetë qepë, një shtresë sheqeri kafe, një fetë tjetër qepë, një fetë tjetër sheqer kafe dhe kështu me radhë, duke përfunduar me një shtresë sheqeri.

Mbuloni tenxheren për të shmangur praninë e milingonave dhe insekteve të tjera dhe lëreni të qëndrojë brenda natës. Ditën tjetër, ju do të gjeni gotën me një lëng me ngjyrë mjalti dhe ky lëng është shurupi. Do za është një lugë çaji shurup çdo 3 orë,do t’iu jemi mirenjohes nese do te na ndihmonit që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë.Faleminderit për mirkuptimin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *