Kuptojeni Sa Me Pare Kete Per Soden E Bukes / Ja Sa Te Mira Ka Soda E Bukes Per Shendetin E Njeriut…

Soda e buk ës është një substancë e fuqishme që ka një për.dorim shumë të gjërë në çdo aspekt të jetës sonë të për ditshme ajo përdoret në gatim për pastërti për heqjen e njollave zbar.dhjen e rrobave por edhe si një produkt bukurie.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Soda e Bukës Kundër Djer sës – Sodën e bukës mund ta përdorni si një deod.orant të freskët kundër djersës të përzieni 4 lugë gjelle me sodë buke dhe 4 pika nga vaji ese.ncial i preferuar më pas me të lyeni zonat ku djersisni më shumë për të hequr bakt.eret që shkaktojnë aromën e keqe.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Kun dër Aromave – Hidhni një filxhan kafeje me sodë bu.ke në vaskë dhe bëni banjë për gjysëm ore në këtë mënyrë, do të pas troheni nga bakteret dhe acidet e ndryshme që shkakt.ojnë aromat e këqija për një lëkurë të butë, mund të bëni banjë një ose dy herë në javë.

Lëkurë Të Butë – Hidhni pak so dë buke dhe shampoo trupi në ujë dhe masa.zhoni duart dhe këmbët më pas lajini me ujë të bollshëm dhe do të zbul.oni sa e butë është bërë lëkura.Thonj Të Shëndetshëm – të për zieni tre lugë gjelle me sodë buke dhe një lugë gjelle me ujë pa.stën vendoseni mbi thonj dhe mbajeni për disa mi nuta më pas shpëlajini duart me ujë të bollshëm.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *