Në fustanin e ngushtë, Valdrina tregon barkun e rrumbullakosur

Valdrina dhe Valdet janë cifti i njohur në rrjetet sociale, që së fundmi u komentuan mjaft shumë.

Kjo për shkak të një mosmarrëveshje që kishin mes vete, e që publiku mendoi se ata janë ndarë përfundimisht.

Mirëpo duket se kjo ishte vetëm një keqkuptim, pasiata ishin në pritje të fëmijës së tyre të parë.

Pasi u sqaruan, Vladrina vendosi të sjell foto me barkune rrumbullakosur.

Edhe së fundmi ka sjellur një foto të tillë.

Në fustan të zi plot shkëlqim, është barku i rrumbullakosur që merrë gjithë vëmendje.

Ndryshe, nga shumë prej publiku ata u akuzuan se këtë zënkë e bënë vetëm për vëmendje e famë./InfoKosova/

Shiko foton:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *