Arrin në Emergjencë trupi i pajetë i Sokol Halilit (VIDEO)

Trupi i pajetë i Sokol Halilit është dërguar në Emergjencë, dhe ekipi i Klan Kosovës ka qenë i pranishëm për ta kapur këtë moment.

Halili dyshohet të ketë marrë jetën vetës sot në shtëpinë e tij pasi që ishte në kërkim të policisë.


Ai kërkohej nga autoritetet për privimin nga jeta të bashkëshortes së tij shtatzënë, Hamide Magashit.

Këtë veprim Halili e kishte kryer në oborrin e Repartit të Gjinekologjisë ku e ndjera pritej ta lindte fëmijën e saj.

Shiko videon:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *