Në gjendje të rëndë emocionale motrat dhe të afërmit ia dhënë lamtumirën e fundit Hamide Magashit

Në oborrin e shtëpisë së saj në fshatin Llugaxhi të Lipjanit, motrat, familjarët e të afërmit po ia dhënë lamtumirën e fundit Hamide Magashit, gruas që u privua nga jeta të mërkurën në oborrin e Gjinekologjisë nga ish-bashkëshorti i saj.

Familjarët janë parë në gjendje shumë të rëndë emocionale derisa i japin lamtumirën Hamide Magashit, para nisjes së saj për në banesen e fundit.


Lotët e mërzinë nuk mundën t`i ndalin as familjarët e të afërmit e tjerë të saj./insajderi

Shiko videon:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *