Pamje: Ky është vendi ku ishte fshehur prej 2 ditësh Sokol Halili

Policia e Kosovës ka arritur që të lokalizojë vendndodhjen e të dyshuarit për vrasjen makabre ndaj gruas shtatzënë, Hamide Magashi.

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka njoftuar se dorasi ka refuzuar të dorëzohet dhe i njëjti ka qelluar veten.


“Pas një pune intensive të të gjitha njësiteve të Policisë së Kosovës është arritur që të lokalizohet vendndodhja e Sokol Halili.

Përkundër tentativës së zyrtarëve policor që të negociojnë dorëzimin, dorasi vret veten.

Policia e Kosovës si dhe Inspektorati Policor i Kosovës do të vazhdojnë hetimet për zbulimin e gjitha rrethanave të së gruas shtatzënë dhe vetëvrasjes së dorasit.”, ka njoftuar Sveçla.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *