Getinjo flet për besimin në Zot: Pa asnjë shtyllë yjet mbahen në ajër

Ditën e sotme, banorët e “Big Brother VIP Kosova”, e kanë nisur duke diskutuar së bashku.

Ishin Getinjo, Andi, Artani, Vivia e Arta, të cilët po qëndronin në oborr, teksa po bisedonin për besimin në Zot.


Getinjo u shpreh se beson dhe se fuqia e Zotit është e jashtëzakonshme.

“Parameno, një qiell e sheh me yje, pa asnjë shtyllë e mban yllin në ajër, a e din çfarë fuqie është ajo”, u shpreh Getinjo.

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *