Përse është mirë të ngrini detergjentin e enëve?

Një ndihmë e madhe gjatë pastrimit.

Detergjent të enëve ka çdo familje, mirëpo me siguri kurrë nuk ju ka shkuar në mendje që ta ngrini.


Një përdoruese e TikTok-ut ka ndarë këtë truk – ka hedhur detergjentin e enëve në kallëpe silikoni (ose kallëpe për akull) dhe i ka futur në frigorifer me ngrirje të thellë.

Kur të jetë i ngrirë detergjenti në kallëpe, do të keni tableta universale për pastrim të sipërfaqeve të shumta. Një mënyrë e lehtë për eliminimin e yndyrave dhe ndotjeve.

Mund të shërbejë edhe për pastrim të saktë të yndyrave të forta të cilat shtresohen në rrjetat e furrës.

Humbni 14 kg në 3 javë! Një studente nga Kosova e ka shpikur!
MËSO MË SHUMË
Fërkoni rrjetat me një tabletë detergjenti të ngrirë, pastaj shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Eliminoni njollat nga mbulesat e tavolinave dhe nga rrobat në këtë mënyrë ose lani në rrobalarëse në vend të tabletave për larjen e enëve.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *