Victoria e Big Brother: I kam falur 5 vaktet e namazit

Edon Shileku që mbrëmë hyri në Big Brother VIP Kosova si “Drag Queen”, ka thënë sot gjatë bashkëbisedimit me banorët e tjerë të famshëm, se i ka falur 5 vaktet e namazit për dy vjet.

Ai ndër të tjera thotë se nëna e tij është fetare dhe i falë 5 vakte.


“Duke e parë atë. Mendoj që feja është shumë e rëndësishme për këtë botë”, ka thënë ndër të tjera aktori Shileku.

Ndiqni më poshtë videon e plotë.

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *