Ideale Për zonjat e shtëpisë që nuk ua nxe lavatriçja batanijen, mund ta lani edhe në këtë mënyrë

Moti është ngrohur dhe batanijet e para tashmë kanë zënë vendin në dollap. Nëse mendoni se kanë nevojë për larje, mund ta bëni vetë në shtëpi. Shumë i fusin në lavatriçe, por si metodë nuk është më e mira. Nëse lavatriçja nuk është e madhe, edhe kova e saj rrez ikon të prishet për shkak të peshës së batanijes.

Gjithashtu vetë batanija, kur lahet në lavatriçe, nuk del aq e butë sa dëshironi dhe le të vendosim pak zbutës.


Mënyra më e mirë për të larë është tradicionale, dmth me dorë. Dhe mund të duket e vështirë dhe e lodhshme, por nëse ndiqni hapat e duhur, do të shihni se sa e lehtë është.

Udhëzimet e mëposhtme zbatohen gjithashtu për jorganët e larjes.

Çfarë duhet të bëni: Filloni duke lagur batanijet tuaj një nga një për 15 minuta në shumë ujë të vakët me detergjent. Më parë, ju keni bllokuar vaskën. Më pas shpëlajeni me ujë të ftohtë të paktën dy herë.

Ju nuk e kulloni atë, por për të hequr qafe ujin, gjithashtu mund të futeni në vaskë dhe të shtypni batanijen në këmbë.

Lëreni për pak kohë në vaskë dhe më pas nxirreni atë në diell që të thahet natyrshëm. Lëreni atje të thahet plotësisht.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *