Olta thumbon keq Kiaren: “Vlerat e një femre nuk bazohen se si ajo ul një mashkull”

Olta dhe Kiara patën një tjetër sqarim bashkë sa i përket raportit të krijuar mes saj dhe Luizit. Olta vazhdon të përsërisë faktin që Kiara nuk ka lidhje fare me Luizin qe ia tha edhe ne Prime.

Madje ajo tha dje se Kiara nuk ka vlera fare si femër, deklaratë kjo që shkaktoi zemërim tek Kiara, kjo e fundit u përpoq të sqarohej me Oltën, pikërisht për opinionin e saj lidhur me këtë gjë.


Olta i tha Kiarës se ajo pa Luizin, nuk është gati ta bëjë këtë lojë dhe se fokusi i saj në Big Brother është Luizi, ndersa ishte Kiara qe e kundershtonte gjithmone me qetesine e saj edhe pse dukej me nervoze.

Ndryshe, Olta dhe Kiara ishin shoqe ne fillim te formatit por kur Kiara filloi te afrohet me shume me Luizin Olta i doli kunder duke i thene pse e mbron njeriun qe ka ofenduar gjithe femrat ne shtepi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *