Kjo është Menyra qe do te ndihmoj zonjat e shtëpise në hekurosjen e rrobave, fusni në lavatriçe 2-3 kuba..

Hekurosja e rrobave është e bezdisshme, sidomos për materialet delikate. Por, gjithsesi, është e domosdoshme pasi pamja e tyre eshte teper e rende dhe nuk duket mire dhe e rehatshme si ne syun e tjereve po ashtu dhe tek personi qe e vesh ate rrobe.

Nëse nuk keni shumë kohë, por duhet të vishni rroba të hekurosura e pastruara mirë, atëherë ekziston një truk i thjeshtë që nuk kërkon të shpenzoni shumë minuta për t’i hekurosur rrobat.
Thjesht duke vendosur 2-3 kuba akulli në lafatriçe në temperaturë të lartë, dhe rrudhat në rroba largohen.
Por, si funksionon ky truk?
Cdo gje ndodh kur akulli shkrihet nga nxehtësia e lavatriçes dhe shndërrohet në ujë e pastaj në avull, duke e kryer të njëjtën punë që do ta kishte kryer edhe hekuri.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *