Author: linda

Shkurte Fejza ka një mesazh për Sahide Mustafen

Mushtishti ka nxjerr shumë emra të njohur, këngëtare të talentuara, që i kanë dhënë mjaft skenës sonë muzikore. Shkurtja e Shyhretja, Remzia, Motrat Mustafa, e të tjera këngëtare, i kanë dhënë Mushtishtit epitetin “vendi...

Ushqimet që largojnë stresin

Ato gjithashtu iu japin një mendje më të mbrehtë. Emocionet tona shpesh na nxisin të zgjedhim ushqim jo të shëndetshëm, shkruan “AgroWeb”. Siç mund ta keni vënë re, kur jeni të trishtuar, të stresuar...

​Si ta parandaloni infektimin nga pneumonia?

Forcimi i trupit me burime natyrore të acideve yndyrore omega-3 mundëson parandalimin e pneumonisë për shkak të infeksionit të virusit. Rritja e imunitetit është çelësi për të luftuar viruset dhe infeksionet e sistemit të...

Sa zgjatë kokë-dhimbja nga migrena?

Këto simptoma shpesh nuk mund të shfaqin dhimbje koke, kështu që mund të jetë e vështirë të identifikohen. Dhimbja e kokës nga migrena nuk është shaka dhe shpesh duket sikur zgjat përgjithmonë, shkruan “AgroWeb”....