Author: linda

Lajm i zi/ Covid-19 i merr jetën artistit të madh shqiptar

Gjonaj është nderuar edhe me disa vlerësime si Mjeshtër i Madh”, Urdhri Naim Frashëri i Artë” dhe “Artist i Shquar”, si dhe është fitues i një sërë çmimesh kombëtare dhe ndërkombëtare. Regjisori dhe skenaristi...