Category: Lajme

Ja çfarë bëri Covid-19 në kopsht ?

Një edukatore e kopshtit “Skënderbeg” në Lezhë është konfirmuar pozitive me koronavirus sëbashku me bashkëshortin e saj. Pas konfirmimit të rastit të edukatores kopshti është mbyllur dhe dezinfektuar. Ndërsa pjesa tjetër e stafit të...

A jeni gati, agjermi i Ramazanit nis këtë ditë

Ramazani fillon javën e ardhshme. Sipas kalendarit mysliman, muaji i Ramazanit fillon më 24 prill (të premten e ardhshme) dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 24 maj. Sipas fesë islame, agjërimi...

Këto biznese mund të lëvizin nga një komunë në tjetrën

Ministria e Ekonomisë sqaron se si do të lëvizin biznesët nga një komunë në tjetrën. Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINI), ka lëshuar një sqarim për mundësinë e qarkullimit...

Kryetari i kësaj komune infektohet me koronavirus

Koronavirusi po vazhdon të përhapet në Maqedoninë e Veriut. Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrevski para pak kohe në rrjetet sociale publikoi se mes 40-të kumanovarëve të ri pozitiv në test është edhe...