Category: Lajme

Turshi me ujë dhe uthull

I pastron specat dhe perimet e tjera mirë e mirë. Secilit spec ia bënë një vrimë të vogël ëpr ta kontrolluar nëse speci është i krimbur ose jo. Në një fuçi vendos një rend...

Domate turshi

Përgatitet më parë lëngu dhe lihet të ftohet. Domatet merren jeshile ose të verdha. Në fundin e enës vihen gjethe dushku, kopër ose selino dhe domatet vihen të ngjeshura njëra pranë tjetrës. Në çdo...