Category: Showbiz

A po ndihet Meda i lumtur në karantinë me gruan?

Këngëtari i njohur Mehdin Përgjeqaj apo ndryshe në publik i njohur si ‘Meda’ ka vite që është prezent në skenën muzikore. Me të dalë në skenë erdhi me një stil të ndryshëm të muzikës,...

Shikoni çfarë thotë Blero për Afronën

Këngëtari i njohur Blero dhe bashkëshortja e tij Afrona këtë kohë të izolimit po e kalojnë në distancë pasi që Blero ndodhet në Prishtinë, kurse Afrona në Zvicër. Mallin për njëri-tjetrin, çifit po e...

Shikoni çfarë thotë Mihrije Braha rreth Koronavirusit

Derisa masat janë ashpërsuar në luftën kundër COVID-19, fytyra të famshme publike vazhdimisht janë duke bërë thirrje që të qëndrojmë në shtëpi, në mënyrë që të mbrojmë veten dhe njerëzit përreth. Një gjë të...