Category: Horoskopi

Horoskopi ditor, e Martë 2 mars 2021

Dashi Çdo aktivitet i mundshëm do të jetë i mirë për ju. Do të përpiqeni që çdo gjë ta shikoni me pozitivistet dhe në të njëjtën kohë do të ktheni çdo ide të thjeshtë...

Horoskopi ditor, e Martë 2 mars 2021

Dashi Çdo aktivitet i mundshëm do të jetë i mirë për ju. Do të përpiqeni që çdo gjë ta shikoni me pozitivistet dhe në të njëjtën kohë do të ktheni çdo ide të thjeshtë...

Horoskopi ditor, e Hënë 1 Mars 2021

Dashi Nuk do keni aspak dyshime sot ne jetën tuaj ne çift dhe do ndiheni gati te hidhni hapa me tej. Emocionet dhe kënaqësitë do jene te njëpasnjëshme. Beqaret do preferojnë me tepër te...

Horoskopi ditor, e shtunë 27 shkurt 2021

Dashi Planetët nuk do ndikojnë shume sot ne jetën tuaj ne çift prandaj dita nuk do jete shume e trazuar. Ata qe kane pasur mosmarrëveshje madje do ndihen edhe me te qete. Beqaret do...

Horoskopi ditor, e Shtune 27 shkurt 2021

Dashi Do e kritikoni gjate gjithë kohës partneri tuaj gjate kësaj dite dhe gjerat nuk do ju ecin ashtu si keni dëshiruar. Here pas here do ndiheni shume keq pranë tij. Beqaret po nuk...

Horoskopi ditor, 26 shkurt 2021

Dashi Në gjysmën e parë të ditës mund të ketë disa pengesa lidhur me udhëtimet tuaja të shkurtra, në bashkëveprimin me njerëz të ndryshëm apo në marrjen e informacionit. Dhembshuria njerëzore dhe kujdesi do...

Horoskopi ditor, e Mërkurë 24 shkurt 2021

Dashi Përgjegjësia dhe ndjenja e detyrës janë të rëndësishme në çështjet financiare të të lindurve të kësaj shenje. Ju nuk duhet të prisni rendiment të madh, por me siguri mund të shpresoni për të...

Horoskopi ditor, e hënë 22 shkurt 2021

Dashi Mes teje dhe atij/asaj që keni në krah, nuk pritet të lindë ndonjë telash. Çdo gjë do jete e qete dhe do dashuroheni ashtu si do e ndjeni. Beqaret do ndihen me te...

Horoskopi ditor, 22 shkurt 2021

Dashi Lidhje të ndryshme, udhëtime të shkurtra, mënyra e gjetjes së informacionit të nevojshëm, po bëhet shumë e rëndësishme për ju. Kjo është fusha ku ju do të jeni në gjendje të aplikoni aftësitë...