Category: Koronavirusi

Koronavirusi zhduk gripin në të gjithë botën

Masat e shëndetit publik që ngadalësojnë përhapjen e koronavirusit të ri kanë pasur efekt shumë të mirë edhe ndaj gripit. Që në momentin kur koronavirusi filloi përhapjen e tij globale, rastet e raportuara të...

Përfitimet shëndetësore të misrit

Misri ka një shumëllojshmëri të gjerë të përfitimeve shëndetësore dhe është një përbërës thelbësor në kuzhinat e atyre që i kushtojnë rëndësi të ushqyerit. Misri është një ushqim i cili ka vlera të larta...

Kështu transmetohen grimcat e Covid-19 në ajër?

Një televizion spanjoll ka realizuar një video ku tregohet qartë se si grimcat që transportojnë virusin e Covid-19 mund të qëndrojnë për një kohë të gjatë në ajër. Për këtë arsye është e rëndësishme...