Category: Kuriozitete

Truku i dobishëm për pastrimin e sinuseve

Sinuset e mbyllura gjithsesi mund të vështirësojnë jetën e përditshme dhe të krijojnë probleme me frymëmarrje të vështirësuar, dhembje koke, por edhe me probleme të dëgjimit të dobësuar Dr. Alan Mandell nga Florida, praktikues...

Ilaçi natyral kundër fryrjes dhe gazrave

1/2 ananasi 1/2 kopre 2 kërcej selino me gjethe 2-3 cm xhenxhefil Të gjithë përbërësit i përzieni në blender. Shtroni pak ujë sipas nevojës. Ta pini në lukth të zbrazët derisa të mos ndalojnë...

Rreziqet e të fjeturit me telefonin afër

Rreziqet e të fjeturit me telefonin afër Departamenti i Shëndetit Publik në Kaliforni ka realizuar një udhëzues për rrezet e celularëve dhe si mund të minimizoni ekspozimin ndaj tyre, ndërkohë që zyrtarët e shëndetit...