Category: Këshilla

6 gjëra që duart ju tregojnë për shëndetin

Duart janë një nga pjesët e para të trupit që tregojnë shenjat e plakjes. Por jo vetëm kaq, ata mund të tregojnë dhe probleme të caktuara shëndetësore. Mjekët thonë se gjendja e duarve tua...

Me këtë vitaminë mund ta luftoni ngërçin e këmbëve

Nëse vuani nga ngërçet muskulore, ka të ngjarë që tashmë jeni njohur me opsionet për lehtësimin e dhimbjeve. Nxehtësia, masazhi dhe relaksuesit e muskujve me recetë janë mënyra të zakonshme për të trajtuar spazmat....

Parandalojeni dhimbjen e migrenës me këto ushqime

Dhimbjet e migrenës, për atë që i ka provuar, janë më të tmerrshmet. Këto dhimbje janë paralizuese dhe shoqërohen me të vjella e ndjeshmëri ndaj dritës. Në shumicën e rasteve dhimbjet kanë nevojë për...

5 sëmundjet më të shpeshta që trashëgohen

Të gjithë e dimë se kur kemi lindur, kemi marrë tipare të pamjes fizike nga nëna dhe babai ynë. Por përveç kësaj, prindërit mund të kalojnë te fëmijët e tyre edhe sëmundje. Më poshtë...