Çka po ndodh me këtë vajzë, është herë e katër që zhduket

E katërta herë që zhduket një femër në Pejë.

Dje një ankues mashkull ka raportuar në Polici se është zhdukur motra e tij.

Vëllau ka raportuar se motra e tij, kishte dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

artikulli vazhdon më poshtë

Sipas ankuesit edhe më parë tri herë ishte larguar nga shtëpia. Njësitë policore janë duke u marrë me rastin.

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *