Lulja po shërohet nga kanceri, burri i saj zbulon formulën

Kanceri është sëmundja e shekullit që po merrë shumë jetë njerëzish. Sëmundja e tmerrshme, konsiderohet të jetë më vrastarja e të gjitha kohërave.

E, megjjthatë, ka shëmbuj njerësish që ja kanë dalë sukseshëm për ta luftuar sëmundjen dhe për të dalë fitues.

Një nga këta shembuj, duket të jetë edhe Lulja, që tashmë është bërë personazh i njohur përmes rrjeteve sociale dhe portretizimit të lidhjes së dashurisë përmes Instagramit, shkruan Kosovarja.

artikulli vazhdon më poshtë

Lulja thotë se çdo gjë, madje edhe kanceri luftohet me buzëqeshje. Në këtë foto, ajo po reflekton lumturi.

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *