Këngëtarja e njohur shqiptare humb 20 mijë euro për shkak të koronavirusit

Këngëtarja e njohur Shkenda Dubova kishte planifikuar që ditën e djeshme të festonte ditëlindjen e saj me shoqërinë në Maldive.

Ajo kishte rezervuar hotelin dhe biletat e avionit, por koronavirusi ia prishi këtë plan dhe jo vetëm. Këngëtarja ka pësuar një humbje të madhe parash.

Sipas “Prive.al”, Shkenda ka arritur të shtyje rezervimin e hotelit për të dhe shoqet e saj, por biletat e avionit prej 20.000 eurosh nuk kanë arritur të ribursohen nga linjat ajrore, duke e bërë këngëtaren ta pësojë keq nga kriza e koronavirusit.

artikulli vazhdon më poshtë

artikulli vazhdon më poshtë

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *