A jeni gati, agjermi i Ramazanit nis këtë ditë

Ramazani fillon javën e ardhshme.

Sipas kalendarit mysliman, muaji i Ramazanit fillon më 24 prill (të premten e ardhshme) dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 24 maj.

Sipas fesë islame, agjërimi në Islam nënkupton abstenimin apo “me u përmbajte nga një veprim”.

artikulli vazhdon më poshtë

Do të mbetet të shihet nëse deri atëherë, do të kalojë edhe izolimi nga pandemia COVID19.

A jo që dihet deri tash është se xhamitë dhe kishat kanë mbyllur për besimtarët vaktet e lutjeve.

Më poshtë e gjeni vaktinë e Ramazanit për Kosovën për këtë vit.

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *