Ja çfarë bëri Covid-19 në kopsht ?

Një edukatore e kopshtit “Skënderbeg” në Lezhë është konfirmuar pozitive me koronavirus sëbashku me bashkëshortin e saj.

Pas konfirmimit të rastit të edukatores kopshti është mbyllur dhe dezinfektuar.

Ndërsa pjesa tjetër e stafit të kopshtit janë në pritje të përgjigjeve të testeve.

artikulli vazhdon më poshtë
Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *