I duam të gjithë aktoret e telenovelave turke/ Ja sa paguhen për të na kënaqur ne, do t’ju lëvizë mendja

Hazal Kaya është e para në listën e aktoreve më të bukura turke. Ka lindur më 1 tetor të vitit 1990 në Gaziantep (Turqi). Emri i saj i vërtetë është Leyla Hazal Kaya, emër mjaft i njohur në industrinë turke të filmit.

uba Ünsal, një aktore mjaft e njohur në Turqi, vjen e dyta në renditjen e më të bukurave në kinematografinë turke. Ka lindur më 7 dhjetor 1981, në Denizli (Turqi). Emri i vërtetë i saj është Tuba Ünsal.

Beren Sat, është njëra prej më të njohurave në Turqi. 30-vjeçarja gëzon një adhurim të madh të publikut dhe honorari i saj për një episod mbërrin në 20 mijë euro. Beren fiton para edhe përmes reklamave.

artikulli vazhdon më poshtë

Është një nga akoret gjermano-turke më të bukura dhe më të paguara. Merjem është e njohur nga të gjithë për serialin e famshëm “Sulltani i Madhërishëm”, me të cilin u pagua me një honorar 4000 euro për episod në kohën që filloi xhirimet, po

 

Burcu Kara është një emër tjetër në këtë renditje. Ka lindur më 1 mars 1980 në Bursa. Aktrimi dhe prezantimi janë dy fushat e saj të suksesshme, me të cilat edhe ajo paguhet shumë.

Nurgul Yesilcay renditet e katra në listën e aktoreve më të bukura turke. Ka lindur më 26 mars, 1976 në Afyonkarahisar (Turqi). Nurgul është e njohur si Jasemini nga seriali “Dashuri dhe Ndëshkim” dhe është njëra prej aktoreve më të paguara, por edhe të privilegjuara turke. Honorari për një episod për Nurgu shkon deri në 20 mijë euro

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *