Pamje nga aksioni i EULEX-it në zyrën e veteranëve

Zyrtarët e EULEX-it kanë zbarkuar sot në zyrat e veteranëve të UÇK-së. Ky aksion vjen vetëm një ditë pas arrestimit dhe konfirmimit të aktakuzës për Sali Mustafën, raporton Express.

Sipas informacioneve të raportuara në media, aty po zhvillohet një aksion, ku pritet të ketë edhe arrestime.

Lexo Edhe:
Hetuesit e Speciales e ndalojnë Nasim Haradinajn
Gazeta Express sot ka raportuar se arrestimi i djeshëm i Salih Mustafës në ditët në vijim mund të shoqërohet edhe me arrestime të tjera.

artikulli vazhdon më poshtë

Java e fundit ka qenë përplot zhvillime në raport me Tribunalin. Shoqata e Veteranëve të Luftës ka vazhduar me publikimin e disa dosjeve që kanë rrjedhur prej Tribunalit. Një person i paidentifikuar ka dërguar në seli të Shoqatës mijëra faqe të dosjeve.

Zyrtarët e EULEX-it kanë zbarkuar sot në zyrat e veteranëve të UÇK-së. Ky aksion vjen vetëm një ditë pas arrestimit dhe konfirmimit të aktakuzës për Sali Mustafën, raporton Express.

Sipas informacioneve të raportuara në media, aty po zhvillohet një aksion, ku pritet të ketë edhe arrestime.

Lexo Edhe:
Hetuesit e Speciales e ndalojnë Nasim Haradinajn
Gazeta Express sot ka raportuar se arrestimi i djeshëm i Salih Mustafës në ditët në vijim mund të shoqërohet edhe me arrestime të tjera.

Java e fundit ka qenë përplot zhvillime në raport me Tribunalin. Shoqata e Veteranëve të Luftës ka vazhduar me publikimin e disa dosjeve që kanë rrjedhur prej Tribunalit. Një person i paidentifikuar ka dërguar në seli të Shoqatës mijëra faqe të dosjeve.

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *