Kaq të bukur i paska prindërit Mimoza Shkodra

Këngëtarja Mimoza Shkodra për herë të parë na ka prezantuar me prindërit e saj.

Ajo ka sjellë një imazh bashkë me babai dhe mamin të cilët qenka mjaft të ri dhe të pashëm.

Siç vërhet Mimoza ka pasë nga të marrë bukurinë që posedon.

artikulli vazhdon më poshtë

Ndryshe, këngëtarja e dashur e publikut para një muaji ka sjellë bashkëpunimin me Sabri Fejzullahun ‘Dy herë një gabim’ e cila po dëgjohet e pëlqehet mjaft shumë./infokosova

 

artikulli vazhdon më poshtë

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *