Po pse o engjëll i vogël/ Fëmija gjendet pa jetë brenda lavatrices, ishte futur për të luajtur dhe…

Një fëmijë në moshë tepër të m itur ka ndë rruar jetë pasi u gjet pa nd jena brenda një lavatriceje, që ishte vënë në punë.

Ngjarja mësohet se ka ndodhur në Zel andën e re. Ndërsa bëhet e ditur se nuk kemi të bëjmë me një ve prim të qëll

Fëmija mund të ketë hyrë brenda makinës larëse në një lavanteri, ndersa personi që e ka vënë në punë lavatricen nuk është z buluar ende.

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *