Ajo ishte shtatzënë por burri e hodhi nga shkëmbi/ Dalin detajet

40-vjeçari, Hakan Aysal u a rre stua për v ra sjen e gruas Semra Aysal, 32-vjeçe dhe foshnjën e saj të palindur, ndërsa ishin me pushime në luginën Butterly të qytetit turk Mugla.

Aysal dyshohet se e ka shtyrë nga shk ëmbi gruan e tij që ishte në muajin e shtatë të shtatzënisë dhe që mbeti e v d ekur në vend gjatë qershorit të vitit 2018.

artikulli vazhdon më poshtë

Videoja e publikuar tregon dyshen duke ecur në një shteg të r rez ikshëm të sh këmbit, ndërsa Aysal ia mban dorën gruan derisa ecte nëpër shkëmb me qëllim që të kenë një pamje sa më të mirë për fotografitë pranë detit Egje, qindra metra lartësi mbidetare.

Vetëm një minutë më vonë thuhet se ai e kishte shtyrë nga shkëmbi gruan, e ngjarjen e ka filmuar një turist që pretendon se Aysal po sillej çuditshëm.

artikulli vazhdon më poshtë

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *