Shqipja tall keq konkurrentin e “Për’Puthen” i kërkon që të

Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Shqipe Hysenaj ishte së fundmi e ftuar në “Shqipëria Live”, ku nuk i kurseu th umbat për një ndër konkurrentët e programit. Bëhet fjalë për Marisin.

“Në momentin që kanë filluar të futen konkurrentë të tjerë, unë mendoj se çdo gjë po bëhet vetëm për vëmendje, vetëm për
show. Një personazh aty brenda ka nga fillimi i emisionit, nga shtatori dhe deri tani me një takim. Çfarë do mor djalë aty brenda, kur ty nuk të merr njeri? Marisi. Ai sikur ka tërë jetën në kat të dytë, lëshon flokët si Rapunzel dhe pret princin. Ik më mirë, vetëm ti nuk je për aty. Këtë djalë kush e do aty? Edhe ky vetë duhet ta kuptojë”, tha ish-konkurrentja.

artikulli vazhdon më poshtë
Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *