Zi dhe lot/ I riu që humbi jetën në lule të rinisë ishte i biri i ish-zyrtarit të lartë shqiptar

Një ak sident ndodhi mbrëmjen e djeshme në Sukth të Durrësit, si pasojë e të cilit mbetën të pl agosur 4 persona. Ndërsa ditën e sotme p olicia njoftoi së ka hu mbur jetën në spital një 16-vjeçar, i cili mbeti i pl agosur në këtë aks ident.

Mësohet se 16-vjeçari është i biri i ish-administratorit të Njësisë Administrative Sukth, Rrapo Osmani.

artikulli vazhdon më poshtë
Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *