Fation bën deklaratën befasuese, tregon nëse

I ftuar në Glamour Zone, Fation Kuqari foli për jetën e tij personale dhe jo vetëm.

Teksa moderatorja e pyeti nëse ka rr ahur ndonjëherë ndonjë femër, ai tha: Tani jo por kur kam qenë i vogël po se na dukej gangsterra po të kapje të rr ihje një femër.

artikulli vazhdon më poshtë
Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *