Lajm i zi/ Covid-19 i merr jetën artistit të madh shqiptar

Gjonaj është nderuar edhe me disa vlerësime si Mjeshtër i Madh”, Urdhri Naim Frashëri i Artë” dhe “Artist i Shquar”, si dhe është fitues i një sërë çmimesh kombëtare dhe ndërkombëtare.

Regjisori dhe skenaristi i mirënjohur, Kujtim Gjonaj, ka hu mbur jetën ditën e sotme për shkak të Covid-19, në moshën 74- vjeçare. Deri më tani nuk bëhet e ditur nëse ai vu ante nga ndonjë sëm undje tjetër bashkëshoqëruese.

artikulli vazhdon më poshtë
Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *