Nuk e dashka fare/ Tea i nxjerr bojën Beartit para të gjithëve

Tea dhe Bearti janë një ndër çiftet më të komentuar së fundmi në portalet rozë. Të gjithë njerëzit janë sy dhe vesh për të kuptuar të rejat e fundit në lidhje me çiftin më të ri.

Së fundmi Tea në llogarinë e saj në Instagram ka krijuar një mini intervistë të vogël me ndjekësit e saj.

Një ndër pyetjet ishte: Çfarë është ajo që të pëlqeu më shumë tek Bearti dhe të fitoj si femër?

artikulli vazhdon më poshtë

“Një korigjim e kam zënë unë se ky kishte t urp. Kishte t urp nga unë.”– përgjigjet Tea.

artikulli vazhdon më poshtë

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *