Aktorja turke rrëqeth me rrëfimin e saj: Babai na ka bërë shumë të këqija, qaj kur i kujtoj

Një nga aktoret turke me të dashura dhe më të njohura në Shqipëri, është padyshim Demet Ozdemir, e cila ka pasur role në disa nga telenovelat që janë ndjekur masivisht nga shqiptarët.

Së fundmi ajo luan në ‘Shtëpia ime, fati im’ ku paraqitet si Zejnep. Mirëpo, në një deklarët të fundit aktorja ka rrë mb yer jo pak vëmendjen e ndjëkësve, teksa është rikthyer në fëmijërinë e largët.

Dhe me sa duket, fëmijëria nuk është një periudhë shumë e dashur për aktoren pasi ajo nuk ruan kujtime të bukura.

artikulli vazhdon më poshtë

Dhu na në familje, duket se është një nga pla gët e fëmijërës së Demet, pasi ajo ka rrefyer së fundmi, si kurrë më parë, dhunën e ush truar në familje nga babai i saj, i cili sipas aktores ishte shumë i rreptë dhe të gjithë e kishin fr ikë.

Fëmijërinë time e kam kaluar në qytetin e vogël Izmit. Jetonim me mamanë, babain, motrën dhe vëllain në një shtëpi me oborr. Me pak fjalë ishim si një familje fshati. Babain e kemi patur shumë të rreptë. Motra ime e kishte shumë fr ikë. Mbaj mend që ulnim kokën kur ai ishte përpara nesh. Më pas vëllai ynë u shpërngul në Gjermani ndërsa unë erdha në Stamboll me motrën dhe mamanë time. Ishte një kohë e vështirë”, ka rrëfyer aktorja.

artikulli vazhdon më poshtë

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *