Nuk i mban dot lotët/ Ana qan duke treguar për të kaluarën: Shpirti im e di, një ditë do tregoj, S’dua të më marrin për…

Ish-konkurrentja e Ana tha në ‘Trotuar’ se nuk ka nxjerrë s ekrete kush e di se çfarë, por thjeshtë i kanë besuar asaj për disa gjëra.“I kuptoj, ndoshta pasi edhe vetë kam një të ka luar jo shumë të bukur. Por jam shumë krenare për të shkuarën dhe gocën që jam sot. Kam histori që me të vërtetë tr on dit, nëse do e thosha pa ce nsurë. E kam përqafuar atë të shkuar, dhe kam nisur të ec para. Nuk e kam thënë ende se ndoshta nuk kam gjetur momentin dhe vendin e duhur. Por me siguri që një ditë do ta bëj, por deri tani nuk jam ndjerë rehat.

Nëse ende nuk ua kam besuar as miqve të mi, se e dinë shumë pak njerëz, nuk e kam bërë pasi dua që të njihnin Anën që është sot, nuk kam dashur të më shohin për gj ynah. Por të më shohin kështu si jam unë tani, me të mirat dhe të kë qijat e mia”, tha Ana.

artikulli vazhdon më poshtë
Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *