Atifetja ka ndryshuar shumë ndër vite, nuk po njihet më nga ndërhyrjet

Janë bërë 10 vjet që kur u bë femra e parë president në Kosovë.

Kur e mori postin, Atifete Jahjaga ka pasur një stil të zakonshëm të pamjes, si në flokë, fytyrë e veshje.

President of Kosovo Atifete Jahjaga smiling while listening to the questions of the journalists during a press conference held at Maria-Theresien-Zimmer as part of her visit to Vienna on June 19, 2013., Image: 165751386, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Por, nëse e krahasojmë këtë stil me Atifetën e sotme, vërejmë që ajo ka ndryshuar shumë.

artikulli vazhdon më poshtë

Ish presidentja që shpesh u ak.uzua nga fansat e mediet për ndërhyrje kirurgjikale, tashmë ka një stil shumë më të mirë dhe më në trend me kohën.

Jahjaga ka humbur peshë, më pak rrudha në fytyrë, buzë më të fryra, dhëmbë të rregulluar dhe flokë të prera me shumë stil.

artikulli vazhdon më poshtë

Madje, nëse i krahasojmë fotografitë e sotme me të dikurshme, ndryshimi vërehet qartë, madje, ish presidentja mezi njihet se është po e njëjta femër.

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *