KEDS’i njofton përsëri për ndërprerje të rrymës në këto qytete

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

08.04.2021

artikulli vazhdon më poshtë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

artikulli vazhdon më poshtë

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (kodi: 61067001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthyesi-MISINI, gurthyesi-Bentakosi i Ri, gurthyesi-Mogillte, fabrika – Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollës në shtyllë të tensionit të mesëm 12/1000-1.

08.04.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Gumnisht-2 (Kodi 73000009025) nga ora 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: TS Gumnisht -2.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 20kV sipas zgjidhjes teknike.

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *