Tea ka ende gjëra për t’i thënë Beartit, i drejtohet me një pyetje publike

Tea dhe Bearti përfunduan romancën në ditëlindjen e saj por që arsyeja nuk është bërë publike.

Përmes një videoje të publikuar, Tea tregoi disa detaje të ndarjes së saj me Beartin ku ky i fundit i reagoi dhe po vazhdon ende me replika.

Ndërsa, Tea sapo ka postuar një fotografi e cila ka të bëjë pikërisht me Beartin duke iu drejtuar me një thënie.

artikulli vazhdon më poshtë

“Hakmarrja më e mirë ësht

ë të mos marrësh hak.

Ec përpara.

artikulli vazhdon më poshtë

Je i lumtur.

Gjej paqen e brendshme.

Lulëzo”, është thënia që Tea e ka publikuar derisa e ka shoqëruar edhe me një mbishkrim: “Po, unë e di shumë mirë, po ti?”.

Ndryshe, sigurisht se pritet reagimi i Beartit lidhur me këtë postim të ish të dashurës së tij.

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *