Sellma e grimosi presidenten, Baraliu thotë se është thyrje e rëndë dhe korrupsion

Një ndër grimeret më të njohura në Kosovë, Sellma, të mërkurën ka publikuar një fotografi të grimit që i ka berë presidentes Vjosa Osmani.

Sellma konfirmoi se grimi për Osmanin është berë falas.

Ndaj kësaj ka reaguar analisti Bleron Baraliu.

artikulli vazhdon më poshtë

Ai konsideruar se ky veprim i Osmanit për tu grimuar falas tek Sellma paraqet shk.elje të ligjit dhe ko.rrupsion.

“Sellma paska thene qe grimin e ben falas per Presidenten.

Nese kjo brenda vitit perben vlere tregu mbi 50 euro, sipas ligjit ne Kosove eshte sh.kelje e rende dhe kor.rupcion, apo jam gabim?!

artikulli vazhdon më poshtë

Aq me keq nese nuk eshte deklaruar dhe aprovuar si ‘dhurate’!”, ka shkruar ai në një postim në “Facebook”.

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *