Ky vend heq Shqipërinë nga lista e zezë, nuk do të ketë më karantinë

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme njofton se Shqipëria është hequr nga lista e vendeve me rr
ezikshmëri të lartë in fek timi nga covid-19, nga autoritetet zvicerane.

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme njofton se Shqipëria është hequr nga lista e vendeve me rr
ezikshmëri të lartë in fek timi nga covid-19, nga autoritetet zvicerane.

Shtatë arsye pse Zvicra është vendi më i mirë në botë – Albinfo

artikulli vazhdon më poshtë

Masat e reja do të aplikohen për të gjithë ata persona të cilët do të udhëtojnë në Zvicër, konkretisht shtetasit shqiptarë të cilët kanë një lejë qëndrimi në Zvicër apo shtetas zvicerianë të cilët udhëtojnë nga Shqipëria.

“Duke filluar që prej datës 8 prill, shqiptarët që do të udhëtojnë drejt Zvicrës nuk do të kenë më detyrim k ara ntinimi në momentin e mbërritjes.

Heqja e Shqipërisë nga kjo listë parashikon që udhëtarët nga vendi ynë në drejtim të Zvicrës, të cilët udhëtojnë në rrugë ajrore do të kenë detyrimin të plotësojnë një formular digjital me të dhëna dhe të paraqesin rezultatin negativ të testit PCR të kryer jo më herët se 72 orë para udhëtimit.

artikulli vazhdon më poshtë

Shperndaje

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *